Arthur Hansen

Partner - Advocaat

Arthur Hansen studeerde rechten in Rotterdam. Na een begin in de advocatuur stapte Arthur als bedrijfsjurist over naar een grote pensioenverzekeraar. Oude liefde roest niet, en daarom keerde hij na enkele jaren terug in de advocatuur. Eerst in Breda en daarna in Rotterdam. Samen met Hans heeft hij het kantoor Avinci Advocaten opgericht om zich te kunnen richten op de rechtgebieden waar Avinci Advocaten rechtsbijstand biedt.

Op het hockeyveld speelt Arthur, net als in zijn werk, liever de bal dan de man. Kruipt het liefst in de huid van de hulpzoekende ondernemer en ziet het als de uitdaging een onverwachte invalshoek te creëren en iedereen in verbijstering achter te laten. Zijn motto is Romeo Victor en intelligentie zijn strijdwapen – hij staat wekelijks in de rechtszaal om zijn cliënten te verdedigen. Is betrokken, resultaat gericht en denkt in het belang van de ondernemer.

Arthur heeft een voorliefde voor Bedrijfsrecht en Arbeidsrecht. Heeft een jarenlange ervaring in het opstellen en beoordelen van contracten. Procedeert geregeld over vraagstukken van Intellectuele Eigendom (merkrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht).

Specialisaties:

ArbeidsrechtIEBedrijfsrecht

De Beste is hij die overwint zonder slag te hoeven leveren.

 

Volg ons: