Onze advocaten helpen de ondernemer en zijn onderneming!

Hét juridische steunpunt voor bedrijven

 • Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ondernemingsrecht
 • Direct hulp van onze medewerkers
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Deskundige juridische oplossing voor uw zaak

Ik heb hulp nodig!

Gratis advies!

  Direct contact? Bel ons op: 088-6002821

  ma t/m vr 9:00 - 17:15, gebruikelijke belkosten

  Arthur Hansen, bedrijfsadvocaat

  Wij gebruiken onze expertise om u te helpen

  Ondernemen is risico nemen. Maar u wilt geen onaanvaardbare en onoverzichtelijke risico’s nemen. Wij helpen ondernemers graag bij hun vraagstukken en juridische problemen. Het ondernemingsrecht is een complex rechtsgebied. Een ervaren advocaat is daarom van groot belang.

  Wij helpen en adviseren u op het gebied van bedrijfsovernames en fusies, koop/verkoop van een onderneming, reorganisaties, faillissement, ontslagzaken, arbeidsconflicten, complexe incassozaken, overeenkomsten en contracten.

  Tevens kunnen wij u bijstaan als u vragen of problemen heeft met dealerovereenkomsten, distributiecontracten, im- en export contracten, samenwerkingsovereenkomsten, bestuursconflicten, joint ventures of andere
  voorkomende internationale handelscontracten.

  Bedrijfsadvocaat.nl is er voor u als ondernemer! Schroom niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op om uw vragen te bespreken.

  Meer informatie over Bedrijfsadvocaat.nl

  Bedrijfsadvocaat.nl is er speciaal voor de ondernemer in Rotterdam en omstreken en is onderdeel van Avinci Advocaten. Ondernemingsrecht advocaat Arthur Hansen is een gespecialiseerd advocaat met meer dan 20 jaar ervaring. In Rotterdam is Arthur Hansen bekend geworden door de gewonnen zaken en de grote betrokkenheid bij zijn cliëntèle en zaken. Hij wil het beste voor zijn klanten en ontzorgt u van uw juridische problemen en biedt deskundige juridische oplossingen. Kortom een betrokken en resultaatgerichte advocaat die uitsluitend denkt in het belang van de ondernemer om rechtszaken te winnen! Uw zaak is bij hem in de juiste handen.

  Contact

   • Bedrijfsadvocaat- Avinci Advocaten
   • Oudehoofdplein 4, 3011 TM Rotterdam
   • Direct contact? Bel ons op: 088-6002821

    ma t/m vr 9:00 - 17:15, gebruikelijke belkosten